Diensten

Schoonmaakonderhoud

Dagelijks zorgen wij voor een stralend schone werk- of leefomgeving waarin onze opdrachtgevers zich goed voelen!
 
Op basis van uw wensen en ons advies stellen wij een gedegen schoonmaakprogramma op. Wij werken zowel overdag als in de avonduren, zodat u de minste hinder ondervindt in uw dagelijks werk of uw (thuis)omgeving.
 
Wilt u zich ook goed voelen in een stralend schone omgeving? Dan staan wij klaar om dit voor u te verzorgen! Neem vandaag nog contact met ons op!

Vloeronderhoud

Zit er geen waslaag meer op uw linoleum- of marmoleumvloer? Dan komen wij deze graag voor u strippen en conserveren.

Is uw stenen (kantine)vloer zodanig vervuild dat deze met alleen stofzuigen en moppen niet meer schoon te krijgen is? Dan komen wij de vloer machinaal voor u schrobben.

Glasbewassing

Stralend schone ramen en kozijnen, die wilt u toch ook?
 
Of het nu de ramen en kozijnen van uw bedrijfspand, praktijk, appartementencomplex of particuliere woning betreft, wij bewassen ze stuk voor stuk even graag en goed! Dit doen wij met het tele-washsysteem of op traditionele wijze.

Geschilderd houtwerk reinigen

Ziet u op tegen het reinigen van al het houtwerk van uw pand?
 
Wij niet, wij vinden het zelfs leuk! Wanneer u dit met enige regelmaat door ons laat uitvoeren, geniet u ook nog eens langer van uw schilderwerk!

Opleveringsschoonmaak

Nieuwbouw of verbouw succesvol afgerond?

Wij zorgen voor een stralend schone nieuwe start!

(ook bij verhuizingen)

Gevel reinigen

Is het tijd om uw gevel te laten reinigen?
 
Dat komt dan goed uit, wij doen dit graag voor u! Met onze warm water hoge-drukreiniger laten wij uw gevel er weer stralend uitzien! 

Dakpannen reinigen

Zijn uw dakpannen aan een grondige reinigingsbeurt toe?
 
Dat komt dan goed uit, wij doen dit graag voor u! Dit doen wij d.m.v. stoomreiniging, waarbij water tegen de dakpannen aan wordt gespoten. In een handomdraai zorgen wij voor stralende dakpannen.

Zonnepanelen reinigen

Wilt u het maximale rendement halen uit uw zonnepanelen?
 
Laat ons deze dan met enige regelmaat voor u reinigen!

Dakgoten reinigen

Zitten uw dakgoten vol en stroomt het water niet meer goed weg of stroomt de dakgoot zelfs over?
 
Dan komen wij graag langs om uw dakgoten leeg te halen en de waterafvoer weer optimaal te laten werken!

Leveren van (verbruiks)artikelen

Voor onze vaste opdrachtgevers leveren wij verschillende (verbruiks)artikelen. Van toiletpapier, vuilniszakken, handzeep, vloerwisdoeken tot aan complete vlakmop-sets en stofzuigers. We leveren dit alles tegen een zeer scherpe serviceprijs.

Bestrating reinigen

Wilt u weer kunnen genieten van uw stralend schone oprit, terrassen en paden?
 
Dan komen wij dit met onze hoge-drukreiniger voor u doen. Indien gewenst en nodig vegen wij uw bestrating vervolgens in met brekerzand.

Woningontruiming

Heeft u geen tijd en energie meer over om een woning te ontruimen?
 
Dan willen wij u deze tijdrovende klus graag uit handen nemen! Wij zorgen er voor dat de woning niet alleen leeg maar ook schoon wordt achtergelaten.

Groene alg-aanslag verwijderen

​Wilt u van die groene aanslag af op uw muren of daken? Heeft u ook geen zin meer om na iedere regenbui naar uw brievenbus te glibberen?
 
Laat ons dit verhelpen! Hiervoor brengen wij een biologisch afbreekbaar middel aan op het te behandelen oppervlak. Vervolgens duurt het maximaal 48 uur voordat de aanslag is verdwenen.

Bent u geinteresseerd?

Bel op 06 - 46097484 of stuur een mailtje naar info@almaxschoonmaakbedrijf.nl. U kunt ook contact opnemen via het contactformulier.